TEDx Bratislava

TEDx Bratislava

Organizátori TED

Miesto konania nová budova SND - Činohra, Pribinova 17, Bratislava

— Zobraziť na mape

V sobotu 5. júla sa uskutoční už 5. ročník slovenskej odnože konferencie TED - TEDx Bratislava. Mottom tohtoročnej konferencie je "Festival" a oslavovať sa budú myšlienky. Na podujatí aj tento krát vystúpia zaujímaví a inšpiratívni rečníci zo Slovenska aj zo zahraničia.

Všetkých rečníkov, ako aj kompletný program podujatia nájdete na jeho oficiálnej webovej stránke. Vystúpenia na TEDx Bratislava sú vystavané veľmi rôznorodo, od odborníkov z oblasti dizajnu a technológií cez molekulárnu biológiu až po fotografiu a cestovanie. Po prednáškach sa účastnící budú môcť zabaviť na afterparty.

Tohtoročný slovenský TEDx sa bude odohrávať v novej budove Slovenského národného divadla, no pokiaľ sa Vám už neušli vstupenky, nezúfajte. Celý program môžete naživo sledovať buď priamo na oficiálnej stránke podujatia alebo na živých premietaniach, ktoré budú v Cvernovke v Bratislave, v KASPIAN-e v bratislavskej Petržalke, v Košiciach v Tabačke Kulturfabrik, ale aj v Mestskej knižnici v Šali. Nové miesta na sledovanie živého premietania môžu stále pribúdať alebo sa na vytvorenie "viewing party" môžete podujať aj vy sami. Viac informácií o tejto možnosti nájdete tu.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia