Človek a spoločnosť

15. ročník letnej školy „Visegrad Summer School“

Organizátori CVEK - Centrum pre výskum etnicity a kultúry

Miesto konania ul. 28 Lipca 1943 17 a Kraków, Poland

— Zobraziť na mape

V dňoch 3.7. – 16.7.2016 bude v poľskom Krakowe prebiehať 15. ročník letnej interdisciplinárnej školy Visegrad Summer School.

Visegrad Summer School je interdisciplinárna letná škola určená pre občanov členských štátov regiónu V4 – Česko, Maďarsko, Poľsko a Slovensko, ako aj krajín Východného partnerstva. Cieľom letnej školy je prehĺbenie vedomostí o regionálnych a globálnych výzvach v sociálnej, ekonomickej, či politickej oblasti, eliminácia zažitých stereotypov a tvorba nových foriem spolupráce. Letná škola je otvorená študentom sociálnych vied všetkých stupňov štúdia (Bc., Mgr. aj PhD.), ako aj čerstvým absolventom.

Program letnej školy zahŕňa odborné diskusie, workshopy a prednášky odborníkov v oblasti politického, kultúrneho, sociálneho a ekonomického života na úrovni jednotlivých regiónov a Európskej únie. Popri hlavnom programe prebieha príprava individuálnych projektov v užšie profilovaných skupinách.

Registračný systém je otvorený počas celého marca a deadline pre podanie prihlášok je 31. marec 2016. Registrácia je dostupná cez internetový odkaz www.visegradsummerschool.org. O prijatí budú vybraní jednotlivci informovaní do 30. apríla 2016.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia