Horizont 2020 - Nanotechnológie, moderné materiály, pokročilá výroba a spracovanie a biotechnológie (NMBP)

Organizátori NANOfutures, EUMAT, Manufuture

Miesto konania Place du Petit Sablon 8, Brusel, Belgicko

— Zobraziť na mape

V štvrtok 13. novembra sa v Bruseli uskutoční Brokerage event pre výzvy pracovného programu 2014/2015 v oblasti Horizont 2020 - Nanotechnológie, moderné materiály, pokročilá výroba a spracovanie a biotechnológie (NMBP).

Organizátorom podujatia je Európska technologická platforma NANOfutures, v spolupráci s platformami EUMAT a Manufuture. Účastníci budú mať možnosť vzájomne sa stretnúť po informáciách o každej výzve a hľadať si tak potenciálnych partnerov či predstaviť svoje projektové nápady. Na prednesenie nápadov má každá organizácia vyhradený čas 5 minút, v rámci ktorých dostane priestor na ukážku svojej prezentácie celému prítomnému publiku.

Podujatie bude otvorené predstaviteľmi Európskej komisie. Okrem zástupcov EK tam budú rovnako prítomní svetoví hráčí v oblasti a významné európske spoločnosti ako Acciona, Bosch, Nikon Metrology, Procter and Gamble, Umicore a ďalší.

Vstup na podujatie je zdarma, v prípade záujmu je však potrebné sa o účasť uchádzať prostredníctvom nasledujúceho formuláru. Účasť bude potvrdená v súlade s kritériami rovnováhy medzi priemyslom a výskumnými subjektmi.

Prípadné otázky môžete zasielať na e-mailovú adresu brokerage@nanofutures.eu. Pre viac informácií o podujatí navštívte jeho oficiálnu webovú stránku. 

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia