Človek a spoločnosť

XII. Vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín

Organizátori Katedra hygieny a bezpečnosti potravín FBaP SPU

Miesto konania Kongresové centrum SAV, SMOLENICE

— Zobraziť na mape

V dňoch 7. a 8. 4. 2016 bude v priestoroch Kongresového centra v Smoleniciach prebiehať vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín.

Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva, potravinárskych a analytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva.

Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.

Na vedeckú konferenciu s medzinárodnou účasťou sa môžete prihlásiť len cez elektronický formulár, ktorý je k dispozícii na internetovej stránke konferencie.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia