XII. Vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín
Organizátori Katedra hygieny a bezpečnosti potravín FBaP SPU
Miesto konania Kongresové centrum SAV, SMOLENICE
V dňoch 7. a 8. 4. 2016 bude v priestoroch Kongresového centra v Smoleniciach prebiehať vedecká konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín.
Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva, potravinárskych a analytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva.
Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.
Na vedeckú konferenciu s medzinárodnou účasťou sa môžete prihlásiť len cez elektronický formulár, ktorý je k dispozícii na internetovej stránke konferencie.