EURAXESS: Zmobilizujte svoju výskumnú kariéru

Organizátori EURAXESS Slovensko, SAIA, n. o.

Miesto konania Parkovisko pri internátoch, Vysokoškolské mesto Ľ. Štúra - Mlyny UK, Staré Grunty 36, Bratislava

— Zobraziť na mape

Mladí a začínajúci výskumníci. Pokiaľ máte záujem o naštartovanie svojej kariéry či rozšírenie svojich skúseností na medzinárodnej úrovni, môžete sa v piatok 21. marca stretnúť s pracovníkmi servisných centier, ktorí vám poradia ako na to.

Európska sieť servisných centier pre výskumníkov EURAXESS organizuje pri 10. výročí tejto európskej iniciatívy sériu podujatí, ktorých súčasťou bude aj Kariérny autobus. Kampaň Bus Roadshow precestuje 22 európskych miest a tento týždeň zavíta aj do Bratislavy.

Program bude trvať od 10.00 do 16.00 hod, pričom aktivity budú prebiehať vnútri aj v okolí autobusu. Prví 15 návštevníci sa môžu zúčastniť súťaže o drobné ceny. Všetci účastníci budú môcť obdržať rady k zostaveniu profesného životopisu a motivačného listu, získať doň profesionálnu fotografiu, dozvedia sa viac o rôznych kariérnych príležitostiach, výskumných grantoch či o výskumnej mobilite. Ďalšie informácie o programe, ako aj podrobnosti o aktivitách a celom podujatí nájdete na oficiálnej webovej stránke udalosti.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia