NEULOGY ventures
Podnikateľský sektor

NEULOGY ventures

Neulogy Ventures založili podnikatelia s cieľom poskytnúť rozbehový kapitál a podporu mladým a začínajúcim podnikateľom s ambíciou uspieť na svetových trhoch.

Know-how pre investované firmy zakladá spoločnosť na dlhoročných skúsenostiach s podnikaním a investovaním do technologckých firiem, či už jej vlastných, alebo skúsenostiach jej siete úspešných podnikateľov zo Slovenska aj mimo neho. Prostredníctvom investícií chce NEULOGY ventures pomôcť vyrásť novej generácii podnikateľov s globálnym dopadom.

S financovaním dáva NEULOGY ventures firmám aj príležitosť a zdroje ďalej sa rozvíjať. Pridaná hodnota spoločnosti spočíva v znalosti lokálneho inovačného ekosystému, širokej sieti mentorov a expertov siahajúcej od Viedne až po Silicon Valley, a rokoch skúseností s realizovaním investícií do základného imania spoločnosti. NEULOGY ventures pozná obe strany procesu pri investíciách do začínajúcich firiem a ponúka firmám unikátne poznatky založené na jej podnikteľských, investičných a menežérskych skúsenostiach.

NEULOGY ventures je prvou slovenskou spoločnosťou spravujúcou fondy rizikového kapitálu, ktorá podlieha pravidlám a prísnej regulácii na vyspelom finančnom trhu v Luxembursku. Ako člen EVCA sa riadi najvyššími štandardmi pre investičné spoločnosti v oblasti rizikového kapitálu.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia