Súťaž Powerup!

Súťaž Powerup!

Organizátori Neulogy, a.s.

Súťaž ponúka inovátorom obrovskú príležitosť na zrealizovanie a rozvíjanie projektov z oblasti energetiky.

Aktuálne sa tretieho ročníka súťaže organizovanej platformou InnoEnergy môžu zúčastniť firmy z 23 krajín strednej a východnej Európy (Bulharsko, Albánsko, Chorvátsko, Arménsko, Bosna a Hercegovina, Česká republika, Estónsko, Macedónsko, Grécko, Gruzínsko, Maďarsko, Moldavsko, Čierna Hora, Srbsko, Litva, Lotyšsko, Turecko, Ukrajina, Poľsko, Cyprus, Slovensko, Slovinsko a Rumunsko). Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné prihlásiť sa s projektom súvisiacim s udržateľnou energiou, vytvoriť tím, mať nachystaný prototyp a vyplniť formulár na webstránke súťaže powerup.innoenergy.com

Výhercovia súťaže získajú finančné odmeny, ako aj prístup do prestížneho akcelerátora Highway® by InnoEnergy, kde budú môcť transformovať myšlienky a projekty na trhové produkty. Akcelerátor ponúka mladým podnikateľom okrem prístupu k znalostiam a vedomostiam obrovskú podporu pri vývoji a ochrane produktu, vstupe na trh, formovaní tímu, či prístup k predštartovnému financovaniu. Taktiež umožňuje trvalý prístup k 150 najväčším partnerom pôsobiacich v energetickom priemysle, čo zjednodušuje a urýchľuje vstup na globálny trh.

Svoje nápady môžu firmy zasielať od 19. júna do 11. septembra 2017. Pre účasť v súťaži je potrebné vyplniť formulár dostupný na www.powerup.innoenergy.com.

V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte innoenergy@neulogy.com

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia