Obchodná fakulta EUBA
Ekonomická univerzita v Bratislave Sektor vysokých škôl

Obchodná fakulta EUBA

Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave predstavuje vzdelávaciu a výskumnú inštitúciu, ktorá zabezpečuje vzdelávanie v oblasti obchodno-vedných disciplín.

Jej štruktúru tvoria Katedra marketingu, Katedra medzinárodného obchodu, Katedra služieb a CR, Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru, Katedra informatiky obchodných firiem a Katedra obchodného práva.

Poslaním Obchodnej fakultyje  v súlade s jej štatútom poskytovať kvalitné ekonomické vzdelávanie a vychovávať tak vysokokvalifikovaných odborníkov v oblasti marketingu, obchodu, cestovného ruchu, hotelierstva, služieb, komerčného práva, obchodného podnikania, manažmentu kvality tovaru, ako aj medzinárodných podnikateľských aktivít, schopných presadiť sa a uspieť na trhu práce nielen v regióne, ale aj v európskom a medzinárodnom priestore, a tiež produkovať vedeckých odborníkov ekonomicko-obchodných vied pre potreby vysokého školstva a praxe v podmienkach vysokokonkurenčného prostredia a so zreteľom na spoločenský záujem.

Súčasťou výskumu fakulty sú aj národné a medzinárodné projekty ako napr. Projektmanagement als Intrument mit Arbeitsmarktbezug für die Entwicklung und Sicherung von Unterrichtsqualität in der beruflichen Bildung či Cezhraničné HI-TECH centrum.

 

 

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia