Slovensko v Horizonte 2020

Organizátori Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky , Centrum vedecko-technických informácií SR , Styčná kancelária SR pre výskum a vývoj

Miesto konania Centrum vedecko-technických informácií SR, Lamačská cesta 8/A, Bratislava

— Zobraziť na mape

Pri príležitosti prvého výročia otvorenia Styčnej kancelárie pre výskumu a vývoj v Bruseli (SLORD) sa v piatok v budove Centra vedecko-technických informácií SR (na 2. poschodí) uskutoční konferencia venovaná dôvodom založenia kancelárie, jej úlohám a cieľom pri podpore účasti v európskych programoch podporujúcich výskum a inovácie s dôrazom na Horizont 2020.

Účastníci sa budú môcť dozvedieť, ako im môže SLORD pomôcť pri ich snahách participovať v celoeurópskych projektoch. Podujatie by malo byť interaktívne a očakáva sa širšie zapojenie publika. Cieľom podujatia je priniesť prvé výsledky a skúsenosti s Horizontom 2020, a to v rámci dvoch diskusných panelov.

Registrácia na konferenciu je bohužiaľ z kapacitných dôvodov už uzavretá, záujemovia sa jej však môžu zúčastniť aj prostredníctvom live streamu. Pre podrobnejšie informácie o podujatí a programe navštívte jeho oficiálnu webovú stránku. 

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia