Fakulta sociálnych vied UCM
Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave Sektor vysokých škôl

Fakulta sociálnych vied UCM

Fakulta vznikla 1.12.2011. Pozostáva z Katedry verejnej politiky a verejnej správy a z Katedry politických vied.

FSV UCM poskytuje vzdelanie v študijných programoch Manažment sociálnych služieb, Politológia, Európske štúdiá, Verejná správa, Sociálne služby a poradenstvo vo verejnej správe, Verejná politika a verejná správa.
Fakulta vydáva dva vedecké časopisy zamerané na politické a sociálne vedy a pravidelne publikuje vedecké poznatky prostredníctvom svojich vedeckých konferencií. Viac o časopisoch, publikáciách a konferenciách na: http://www.fsvucm.sk/vedecko-vyskumna-cinnost.
Aktívne spolupracuje so zahraničnými i domácimi partnermi v snahe zabezpečiť študentom i zamestnancom možnosti plnohodnotného a kvalitného praktického rozvoja a prípravy pre budúce povolanie či prácu. Vo vedecko-výskumnej činnosti sa podieľa na medzinárodných projektoch, konkrétne napr. na rámcovom programe EK s názvom MyWeb (http://www.fsvucm.sk/vedecko-vyskumna-cinnost/7-ramcovy-program-ek-myweb) alebo na projekte MyPlace, ktorý je spoločným mnohodimenzionálnym integratívnym projektom FP7 s názvom „Demokracia a tiene totalitarizmu a populizmu: európske skúsenosti" (http://www.fsvucm.sk/myplace). 

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia