Prehľad uzávierok hlavných výziev programu Horizont 2020

— Frédérique Hazéová

Ak sa chcete uchádzať o finančnú podporu z Európskej komisie pre vaše projekty či výskum, je dobré mať na pamäti termíny uzávierok. Pripravili sme preto pre vás užitočnú pomôcku.

Prehľad uzávierok hlavných výziev programu Horizont 2020

Ilustračná fotografia, zdroj: flickr.com/epicantus

V mori podmienok a termínov sa možno ľahko stratiť. Nižšie preto nájdete zoznam všetkých uzávierok aktuálnych a budúcich hlavných výziev Horizontu 2020 pre roky 2015 až 2017. Prehľad sme prepojili s kalendárom spoločnosti Google, vďaka čomu si všetky výzvy, ktoré vás zaujmú, môžete pridať aj do vašich vlastných kalendárov.

V niektorých programových sekciách bolo výziev viac, ako je na danom priestore možné zobraziť. Všímajte si preto, či v okne nezbadáte text "+ ďalšie: ...". Po kliknutí na daný text sa vám zobrazia aj výzvy, ktoré sa už do okna nevošli.

Výzvy, ktoré sú rozdelené do dvoch fáz, majú v popise buď "first stage" alebo "second stage", podľa toho, o ktorú fázu ide. Pre lepšiu prehľadnosť výziev aktuálnych pre daný dátum odporúčame prepnúť na záložku "Týždeň", po čom sa vám zobrazí kompletný zoznam. Po kliknutí na konkrétnu výzvu ju môžete skopírovať do vášho kalendára, alebo si prezrieť podrobnosti.

Excelentná veda

Vedúce postavenie priemyslu

Spoločenské výzvy

Šírenie excelentnosti a zvyšovanie účasti

Veda so spoločnosťou a pre spoločnosť

Euratom

FTI Pilot

Prierezové aktivity

 

Odporučiť e-mailom

Komentáre

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia