Technika

4. svetová konferencia o technickom a inžinierskom vzdelávaní (WCTEE)

Organizátori Fakulta architektúry STU , WIETE

Miesto konania Fakulta architektúry STU v Bratislave

— Zobraziť na mape

Fakulta architektúry STU v Bratislave a The World Institute for Engineering and Technology Education (WIETE) (Melbourne, Australia) spolu pripravujú 4. svetovú konferenciu o technickom a inžinierskom vzdelávaní (WCTEE) s hlavnou témou Inovatívnosť v navrhovaní a vzdelávanie. Konferencia sa uskutoční v dňoch 2. až 5. septembra 2015 v priestoroch Fakulty architektúry STU.

Séria konferencií WCTEE nadväzuje na rad mimoriadne úspešných svetových konferencií z minulosti. WCTEE pokračuje v medzinárodnom úsilí o zdieľanie a výmenu nápadov, skúseností a výsledkov v rámci medzinárodného spoločenstva technologických a inžinierskych pedagógov.

Oblasti záujmu

Cieľom konferencie je poskytnúť účastníkom príležitosť spolupracovať na všetkých aspektoch technológií a inžinierskeho vzdelania. Chce im sprostredkovať interakcie ako sú workshopy, tímová práca, panelové diskusie skupinových diskusií, jednotlivé prezentácie, ktoré budú zároveň usmerňované a budú pri nich pomáhať významní medzinárodní rečníci a lídri špecifických oblastí záujmu.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia