Geothermal Anywhere, a.s.
Podnikateľský sektor

Geothermal Anywhere, a.s.

Geothermal Anywhere je technologická spoločnosť so sídlom na Slovensku, v Bratislave a vo Veľkej Británii, Londýne. Prelomová technológia PLASMABIT je cenovo efektívny systém pre hĺbkové vŕtanie a dezintegráciu hornín umožňujúci prístup k dosiaľ nedosiahnuteľným zdrojom energie, ktorý bol vytvorený a overený v spolupráci s tímom inžinierov a podnikateľov.

Interdisciplinárny prístup k riešeniu využitia skúseností z oblasti vojenskej obrany a aj netradičné pohľady mimo tradičnej komunity, ktoré rezultovali v inovatívne riešenie. PLASMABIT prináša inovatívny model pre vŕtanie a otvára nové priemyselné aplikácie v segmente ropy a zemného plynu, geotermie a banských činností.

U nás, v Geothermal Anywhere, vidíme geotermálnu energiu ako čisté obnoviteľné a skutočné riešenie pre krytie základnej potreby energie, ktorá je stále viac uznávaná ako vedúci alternatívny zdroj energie pre budúce generácie. Naším cieľom je finančne dostupná a prístupná produkcia geotermálnej energie pre každého. Geothermal Anywhere podal niekoľko patentových prihlášok v oblasti hĺbkového vŕtania a dezintegrácie materiálov. S uskutočneným počiatočným financovaním posúvame naše idey od výskumu k využitiu.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia