Vladimír Virčík
Popularizácia a komercializácia

Vladimír Virčík

Mgr.

Geneton, s.r.o.

CEO spoločnosti Geneton

Štúdium: Fakulta managementu Univerzity Komenského v Bratislave – zameranie Finančný manažment (2005 - 2010), School of Business and Engineering, University of Halmstadt, Švédsko (2007)

Pracoviská a významné funkcie: Geneton, s.r.o.: CEO, od roku 2012, Neulogy, a.s.: Manažér Entrepreneurship tímu, 2009 -2011, Sygic, a.s.: Projektový manažér, 2008-2009

Najdôležitejšie výsledky: Riadenie biotechnologického start-upu Geneton. Príprava biznis plánu pre kompletnú reorganizáciu spoločnosti so zameraním na prenos poznatkov výskumu a vývoja do praxe v oblasti molekulárnej biológie a Genetiky s dôrazom na ochranu duševného vlastníctva. Príprava a exekúcia marketingového plánu spúšťania nových produktov. Vyjednávanie so strategickými partnermi a príprava obchodných zmlúv.
Vedenie 5-členného tímu konzultantov spoločnosti Neulogy, ktorí poskytovali poradenstvo pre široké portfólio začínajúcich spoločností. Príprava biznis plánov spustenia nových produktov, v oblasti biotechnológii, informačných technológií a materiálového výskumu. Príprava marketingových plánov pre zavádzanie nových produktov na trh.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia