Človek a spoločnosť

Psychológia práce a organizácie 2014

Organizátori Spoločenskovedný ústav SAV , Katedra psychológie FF UPJŠ , Fakulta sociálnych a ekonomických vied UK

Miesto konania Kongresové centrum ACADEMIA, Stará Lesná, Tatranská Lomnica

— Zobraziť na mape

V príjemnom prostredí Vysokých Tatier sa uskutoční ďalší ročník medzinárodnej konferencie PPaO nadväzujúci na úspešnú líniu podujatí striedavo konaných na Slovensku a v Českej republike. Zámerom tohto stretnutia, ktoré predstavuje prelínanie výskumu a praxe, je nielen sprostredkovať vzájomnú výmenu informácií a skúseností, ale aj napomôcť otvoreniu nových prístupov a perspektív odboru, umožniť vznik dlhodobých partnerstiev a zväčšiť prienik medzi teóriu a praxou.

Ako sa uvádza priamo na webe podujatia, cieľom organizátorov je zlúčiť v tvorivom dialógu výskumných pracovníkov s prakticky zameranými pracovnými psychológmi. Preto konferencia okrem vedecky zameraných príspevkov poskytne priestor pre voľný popis metód a skúsenosti z praxe pracovného psychológa. Konferencie sa môžu zúčastniť všetci záujemcovia o danú problematiku. 

Hlavné tematické okruhy:

  • Vývoj trhu práce a vplyv na človeka;
  • Riadenie, práca a efektivita;
  • Penitenciárna psychológia;
  • Zo skúseností pracovného psychológa.

Registrácia na konferenciu je povinná a možno ju vykonať bezprostredne na oficiálnej stránke podujatia do 30. marca 2014. V prípade, že máte záujem prezentovať svoj príspevok, je potrebné odovzdať abstrakt, taktiež do 30. marca. Samotné príspevky možno odovzdávať do 30. mája. 

Na oficiálnej stránke konferencie nájdete aj predbežný program, konkrétne a podrobnejšia verzia bude zverejnená po uzavretí registrácií. Organizátor nezabezpečuje dopravu ani ubytovanie, na webe však nájdete informácie o možnostiach. 

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia