MONOGRAM Technologies
Podnikateľský sektor

MONOGRAM Technologies

Spoločnosť MONOGRAM Technologies sa orientuje na oblasť elektrotechniky a hľadanie inovatívnych riešení v rôznych oblastiach.

MONOGRAM Technologies od roku 2005 rozvíjala svoju činnosť v oblasti designu, multimédií a inovatívnych technických riešení. Poskytuje služby a riešenia v oblasti komplexných nástrojov pre riadenie procesov, vrátane návrhu, vývoja, nasadzovania a údržby komplexných aplikácií pre oblasť riadenia procesov s napojením na senzorické a riadiace systémy. Stratégia spoločnosti je založená na využívaní najmodernejších softvérových technológií, ako aj moderného know-how pri efektívnych a účinných marketingových technikách v prospech klientov. Táto dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť neustále vytvára nové partnerstvá, nové druhy spolupráce, podporuje mladé rozvíjajúce sa spoločnosti s globálnym potenciálom. Významnými partnermi spoločnosti sú ColosseoEAS, StreamStar a CoverPage.

Výskumné projekty: MONOGRAM Technologies, spol. s.r.o. v spolupráci s Elektrotechnickým ústavom SAV odštartoval v roku 2010 výskumný projekt „ Vývoj univerzálnej HD video platformy pre aplikáciu v broadcastingu, vzdelávaní a výskume “ financovaný zo štrukturálnych fondov EÚ.

Významné ocenenia: 2013 - IT firma roka a 2010 – nominácia na ocenenie IT firma roka –  ITAS a Digital Visions (podujatie IT Gala) -  základom hodnotenia je vývoj unikátnych produktov, uvedenie nových služieb, vývoz produktov s vysokým obsahom vlastnej pridanej hodnoty, rozvoj nových trhových segmentov, investície do rozvoja firmy, spolupráca s akademickou sférou a výskumnými ústavmi a tiež realizácia verejnoprospešných projektov.

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia