Ivan Štefunko
Popularizácia a komercializácia

Ivan Štefunko

Mgr.

Neulogy, a.s.

Predseda predstavenstva Neulogy, a.s.

Štúdium: Univerzita Mateja Bela, Fakulta politických vied a medzinárodných vzťahov Banská Bystrica (1996 - 2001), Institut des Etudes Politiques - Sciences Po, Paríž, Francúzsko (1999 - 2000)

Pracoviská a významné funkcie: Neulogy, a.s. (spoluzakladateľ, od roku 2011 predseda predstavenstva), Startup Awards.SK (spoluzakladateľ 2011), Piano Media (angel investor, člen správnej rady), Monogram Technologies (spoluzakladateľ), VaV spin-off inkubátor Slovenskej technickej univerzite v Bratislave (mentor, konzultant 2006 - 2007), EurActiv.com, Brusel, Belgicko (Network Director, Network Chairman 2005 - 2010), I-Europa (manažér, vydavateľ 2003 - 2005), Pelikan s.r.o. (spoluzakladateľ, konzultant 2004 - súčasnosť)

Publikácie: Odborný recenzent doposiaľ jedinej slovenskej publikácie na tému rizikového a rozvojového kapitálu - Venture kapitál a rozvojový kapitál pre Váš biznis.

Najdôležitejšie výsledky: Úspešný sériový podnikateľ a jeden z prvých podnikateľských anjelov na Slovensku. Od roku 2006 pôsobí ako mentor, konzultant a spoluzakladateľ mnohých inovatívnych firiem. Je spoluautorom a konzultantom viacerých strategických dokumentov a analýz v oblasti technologického transferu a inovačného ekosystému, venture kapitálu a podpory podnikania na Slovensku.

 

Prihláste sa na odber noviniek zo sveta vedy priamo do Vášho e-mailu

* povinné polia